Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/11/2016

Xerrada per introduir i fomentar la lectura entre els més petits de casa

Durant la sessió es parlarà de l’evolució cognitiva dels nens des del 0 fins els 6 anys, dels contes més adequats per a cada edat i de les pràctiques recomanades per al foment de la lectura.

"Capbussem-nos en els contes: com fomentar la lectura en els infants de 0 a 6 anys" es el nom de la segona xerrada del cicle de Xerrades 2016-2017 organitzades durant el curs escolar per l'IMET. Amb aquest espai es vol ensenyar hàbits per introduir i promoure la lectura entre els més petits.

Durant la sessió es parlarà de l'evolució cognitiva dels nens des del 0 fins els 6 anys, dels contes més adequats per a cada edat i de les pràctiques recomanades per al foment de la lectura no impositiva. La sessió estarà a càrrec de Susana Peix, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú especialitzada en literatura infantil i Meritxell Almirall, llicenciada en Psicologia i diplomada en Gestió de Persones, del centre "Som Pares". Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú

Amb aquesta xerrada es vol donar recursos i estratègies a les famílies per gaudir de l'hora del conte. Amb l'objectiu de reflexionar amb els pares sobre el paper que tenen els llibres en el desenvolupament de l'infant i com es pot ajudar als nens per a què la lectura esdevingui un plaer per a ells.

La conferència tindrà lloc dimarts 22 de novembre a les 17:30 hores a l'IMET. Inscripció gratuïta.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00