Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2014

Música, dansa i màgia en el dia de l'Esperança a VNG

Lectura del manifest del Dia per l'Esperança Lectura del manifest del Dia per l'Esperança

Nova edició de la festa de la solidaritat a la plaça de la Vila

La festa de la solidaritat "Un dia per l'Esperança" va arribar dissabte a la quinzena edició. Dissabte, al llarg de tot el dia, la plaça de la Vila va acollir parades de comerç just, exposicions informatives, tallers i actuacions. 

Festa per l'Esperança 2

L'activitat estava organitzada per Oxfam Intermón i té com a objectiu implicar la ciutadania en la construcció d'un món més just. Un altra missió de la diada és fer difusió de projectes de desenvolupament que es porten a terme en diferents països del Tercer Món. 

Festa per l'Esperança 1

Al llarg de tot el dia els espectadors van poder gaudir de l'entrada a la plaça de la Vila de la batukada de Taboo, del concert de la Banda de Música del Conservatori Mestre Montserrat, de les coreografies de l'Estudi de Dansa Rosa Maria González i Carme Gatell, de l'espectacle de màgia del Màgic Llucià i de l' actuació Dansa'n Dins. 

Festa per l'Esperança 3

Al finalitzar la jornada es va dur a terme la lectura del manifest, a càrrec del periodista Xavier Capdevila. La celebració del Dia per l'Esperança es dur a terme anualment des de 1995. 

Festa per l'Esperança 5


Àlbum de fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00