Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2015

El 9 de maig torna la fira Conte va! Va de contes

Ja s'ha presentat el cartell d'aquesta edició        Ja s'ha presentat el cartell d'aquesta edició

La 3a edició consolida una fira que omplirà la ciutat de tallers, contacontes, i teatre, amb els infants com a protagonistes

Amb la presència de la regidora de Cultura Marijó Riba, els membres de l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García van presentar ahir el cartell de la 3a edició de la fira Conte va! Va de contes. Una fira que es consolida amb un ampli programa d'actes per a un públic familiar, i que se celebrarà a la plaça de les Neus el dissabte 9 de maig.

Va de contes presentació

Els cartells d'aquesta edició han estat dissenyats per Sara Sanmartín i Julen Martínez, ex-alumnes de l'EMAID. I el vídeo de la passada edició convidant a la Fira és de Marta Cortina i la Laia Garcia.

La Fira d'aquest any se centrarà en diversos actes gratuïts al voltant de la plaça de les Neus, com contacontes, tallers i teatre, tot i que també es faran actes al castell de la Geltrú, als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, o fins i tot una representació al teatre Principal, "Les fades de la bella dorment" que tindrà un cost de 3 euros.
Durant tot el dia, i per qui vulgui col·laborar amb el finançament de la fira, hi haurà una paradeta de marxandatge a la plaça de les Neus.

Com a activitats complementàries a la fira, destaquen dues exposicions, una a la biblioteca Armand Cardona, i l'altra és la ja tradicional que se celebra al Centre d'Art Contemporani La Sala i que, sota el mateix títol que la fira, mostrarà els treballs d'una trentena d'il·lustradors.

La 3a edició de la Fira, que serveix per homenatjar la desapareguda Judit Sendra, inclourà, entre moltes altres activitats, la representació a Can Papiol del conte "Saltironets", que Susanna peix va dedicar a la Judit, de la mà de l'actriu Montse Panero.
També destaquen un "Taller Monstruós" a càrrec de Jaume Copons i Liliana Fortuny , o l'espectacle "Formigues a la cuina" al pati del Castell de la Geltrú a càrrec de la companyia "Genovesa, Narratives Teatrals", a banda de la presència a la Fira del personatge de la "Peppa Pig".

Més informació al blog de Va de contes
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00