Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2015

El Xou Petit de la Fundació Vilanova demana col·laboració per anar al Mundial de Patinatge Artístic 2015

Amb el lema 'Vilanova, ajuda'ns a fer història', l'equip de VNG inicia una campanya de mecenatge per fer front a les despeses que suposa competir al més alt nivell d'aquest esport a Cali (Colòmbia)

Després d'obtenir la cinquena posició al Campionat d'Europa de Grups Xou de Patinatge Artístic a finals d'abril, el Xou Petit de la Fundació Vilanova es prepara per afrontar el repte del Mundial 2015 que se celebrarà aquest mes de setembre a Cali (Colòmbia).

A banda dels entrenaments, als quals dediquen més de 20 hores setmanals, el Xou Petit de la Fundació també ha d'afrontar el repte d'aconseguir finançament econòmic per fer possible el desplaçament de l'equip, format per 9 patinadores, 2 entrenadors i 1 delegada, fins al continent americà. El pressupost global, on també s'inclou, a banda de les despeses d'avió, allotjament i manutenció, la reserva de pistes per entrenar i les despeses d'inscripció al campionat, és de 19.200 euros. Així doncs, el Xou Petit ha iniciat una campanya per cercar recursos econòmics que permetin l'equip de la capital del Garraf competir al més alt nivell en el Campionat Mundial de Patinatge Artístic. 

patinatge 1

Amb el lema 'Vilanova, ajuda'ns a fer història' l'equip format per la Mari Carmen Garcia, Natàlia Tinoco, Paula Cañaveras, Maria Lucas, Nerea Martí, Carla Sanabra, Meritxell Bachero, Marta Serra, Guadalupe López i Alberto Artigas, juntament amb els seus entrenadors, la mateixa Mari Carmen Garcia, Toni Garcia i Nàdia López, han posat en marxa una acció de patrocini o col·laboració adreçada a empreses, organitzacions i públic en general per tal de fer realitat el somni que tenen de competir en el mundial. Val a dir que tots els components del Xou Petit són amateurs i per tant no reben cap mena d'ajuda, tampoc federativa, i han de compaginar els estudis i/o treballs amb la intensa activitat esportiva d'entrenament i competició.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00