Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2009

Les obres del pavelló esportiu del CEIP l'Arjau començaran a finals de juny

Les obres començaran quan acabi el curs escolar Les obres començaran quan acabi el curs escolar

L'ajuntament de VNG es reuneix amb el Consell Escolar del centre per resoldre els dubtes sobre la construcció del pavelló

La regidora d'Educació i Treball, Míriam Espinàs; el regidor de Regidor de Projectes Urbans, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller; i el regidor d'Esports, Salvador Becerra, es van reunir ahir amb el Consell Escolar del centre i una trentena de pares i mares per informar sobre la construcció de l'equipament esportiu i resoldre possibles dubtes.

Els regidors van reafirmar la construcció del nou pavelló i la idoneïtat de la seva ubicació dins de l'escola, com ho reflecteix l'estudi tècnic que s'ha realitzat en un projecte en el qual s'ha treballat durant tres anys. En aquest sentit, el CEIP l'Arjau tindrà prioritat en el seu ús, tot i que i que també podrà ser utilitzar pel nou IES de Baix a Mar, entitats i equips esportius i pels ciutadans del barri i de la ciutat en general.

Al llarg d'aquest mes de març s'iniciarà el procés d'adjudicació de les obres, ja que es va decidir aturar-lo fins que no es produís la reunió amb el Consell Escolar. Està previst que entre finals del mes de maig i principis de juny es comencin a fer petites actuacions per preparar el terreny per a l'inici de les obres de fonamentació, que no començaran fins que s'acabi el curs escolar per tal de no causar molèsties a l'alumnat.

Es preveu que la construcció del nou pavelló esportiu, que ocuparà una superfície de 1.800 metres quadrats i té un pressupost al voltant dels 2.500.000 euros, sigui una realitat als voltants del mes de novembre de 2010.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00