Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/09/2015

El matemàtic i pedàgog, Joan Gómez i Urgellés, parlarà d'smartphones i Internet al CUM

La sessió formativa del Campus Universitari de la Mediterrània, adreçada a pares i educadors, plantejarà criteris per diferenciar entre l'ús i l'abús de les noves tecnologies per part dels infants i adolescents

El Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) proposa per dijous vinent, 1 d'octubre, a l'auditori de Neàpolis, la conferència 'Smartphones: de la seducció a l'addicció', a càrrec del matemàtic, doctor en pedagogia i professor de la UPC, Joan Gómez i Urgellés.

La conferència pretén focalitzar el debat a l'entorn d'Internet i les noves tecnologies, com d'arrelades estan ja en la població infantil i adolescent, la seducció que exerceixen i el perill que esdevinguin elements d'addicció. La sessió divulgativa que s'inclou dins l'àmbit de Ciència i Tecnologia del CUM, està adreçada a pares i educadors principalment i pretén establir criteris que ajudin a diferenciar entre l'ús i l'abús de les xarxes socials i els smartphones.

Per participar en aquesta sessió formativa del CUM, que és gratuïta, només cal fer inscripció prèvia al web del Campus Universitari de la Mediterrània.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00