Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/07/2013

Trobada per conèixer el mètode 'Lean Startup' a la terrassa de Nèapolis

 Imatge de la trobada 'Open Space' que al juny es va celebrar a Neàpolis        Imatge de la trobada 'Open Space' que al juny es va celebrar a Neàpolis

La iniciativa 'Lean a la fresca' pretén donar a conèixer noves maneres d’innovar i crear negoci

Dijous vinent, 18 de juliol, Nèapolis acollirà la trobada 'Lean a la fresca', per tal que les persones assistents puguin descobrir els principis del 'Lean Startup'. Aquest és un moviment que està transformant la manera de crear, construir i fer arribar al mercat els productes i serveis de les empreses. El ‘Lean a la fresca' vol ser un espai de trobada, en un ambient distès compartint coneixements i contactes.

A partir de les 19 h, la terrassa de Nèapolis, al tercer pis de l'edifici que acull l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, es durà a terme aquesta trobada organitzada per Workos.cat amb la col·laboració de l'ADEG i Neàpolis.

Prèviament a la trobada de la setmana vinent, durant el mes de juny es va celebrar un 'Open Space' sobre els nous paradigmes de col·laboració que va tenir molt bona acollida amb una seixantena de participants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00