Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2015

Últims dies per presentar candidatures per ser paborde de la Festa Major 2016

Dels set pabordes, quatre són representants de les entitats, i tres de la ciutadania      Dels set pabordes, quatre són representants de les entitats, i tres de la ciutadania

Fins dilluns 22 es pot presentar candidatura en nom de representants de la ciutadania o de les entitats. Les entitats que vulguin tenir dret a vot s'han de registrar prèviament

Continua obert el procés per escollir els 7 pabordes i pabordesses de la Festa Major 2016. Fins dilluns 22 de juny és obert el termini per presentar les candidatures, a través del web vilanova.cat o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

Per escollir els set Pabordes i Pabordesses 2016 es farà una tria de 3 persones representants de la ciutadania, i de 4 persones representants de les entitats i associacions registrades al Registre d'entitats de la ciutat.

Els 4 Pabordes i Pabordesses representants de les entitats seran escollits per les mateixes entitats, però cal haver-ho sol·licitat abans. Qualsevol entitat degudament registrada podrà donar el seu vot a la candidatura que desitgi si ho sol·licita a través d'aquest tràmit municipal. L'acte de votació de candidatures està previst per al 8 de juliol, a les 20 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila 12, 1r pis).

Per la seva banda, els 3 Pabordes representants de la ciutadania seran escollits posteriorment per la Junta de Portaveus. El Ple municipal del mes de juliol ratificarà els Pabordes i Pabordesses escollits en ambdues votacions, i la Pabordia 2016 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2015, moment en què els Pabordes 2015 cessaran en el seu càrrec.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00