Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/07/2015

Prop d'un miler de joves participen a la primera edició del Vilafest

    El Vilafest està organitzat per un grup de nois i noies de la ciutat           El Vilafest està organitzat per un grup de nois i noies de la ciutat

Una iniciativa de dinamització juvenil, organitzada i gestionada per nois i noies de diferents centres educatius de la ciutat

Al voltant d'un miler de joves de la ciutat han participat a la primera edició del Vilafest que s'ha celebrat a Vilanova i la Geltrú del 7 al 10 de juliol.

El Vilafest aplega un seguit d'activitats d'estiu, organitzades i gestionades pel grup de voluntaris i voluntàries del programa Boca-Orella, que impulsa la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en col·laboració amb diferents instituts de la ciutat. L'objectiu del programa, és aconseguir implicar el jovent en la responsabilitat d'allò que els ateny i interessa i, alhora, fomentar la interrelació entre diferents col·lectius de joves en espais de lleure, de manera que es fomenti la cohesió social.

Vilafest - activitatsDurant les tardes – vespres dels dies 7, 8 i 9 de juliol, s'han organitzat al Molí
de Mar diverses activitats lúdiques com un concurs de rimes de rap, una batalla de pistoles d'aigua, una festa dels colors i un taller de dance hall, que en conjunt ha aplegat una participació superior als 650 joves, principalment amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys.


Vilafest - festa cloendaEl divendres dia 10 estava reservat a la festa de final de curs del Vilafest, amb
un concert a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú que va comptar amb l'actuació desinteressada del grup de música rock Séptimo Asalto, així com diversos Dj's, i a la qual hi van prendre part prop de 400 nois i noies.

A partir del mes d'octubre es reiniciarà la tercera edició del programa Boca Orella, als instituts de la ciutat. Totes les persones joves que hi estiguin interessades podran formar part del grup de voluntariat. (més informació)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00