Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/06/2015

Ja es pot consultar la Guia Estiu Jove 2015

El text es pot trobar en xarxa i en format paper

Ja es pot consultar la Guia Estiu Jove 2015 de la comarca del Garraf. Aquesta guia recull propostes d'activitats per a joves, a partir dels 14 anys, durant el període de juny a setembre. La voluntat de la guia és centralitzar l'oferta d'activitats existent per facilitar l'accés a la informació i fomentar la participació als i les joves que volen fer activitats durant els propers mesos, una vegada iniciades les vacances d'estiu.

Entre les activitats incloses hi ha cursos de repàs, d'informàtica o d'idiomes, campus esportius i campionats, actes culturals relacionats amb la música, el cinema o les arts plàstiques i, com cada estiu, s'avança part del programa d'actes de les festes majors locals.

La guia la podeu consultar, entre altres llocs, des de la web municipal http://www.vilanova.cat/joves o la de l'Oficina Jove Garraf http://www.oficinajove.cat/garraf . També en paper a l'Oficina Jove Garraf.

Aquesta guia s'elabora des de l'Oficina Jove i el Servei Comarcal de Joventut, amb la informació que recullen tots els serveis de joventut de la comarca: Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges I Olivella.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00