Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2013

La reorganització de les urgències el cap de setmana manté la qualitat de l'atenció

Les urgències sanitàries en cap de setmana només s'atendran a l'Hospital de Sant Antoni Abat    Les urgències sanitàries en cap de setmana només s'atendran a l'Hospital de Sant Antoni Abat

Francesc Sánchez diu que l'objectiu és donar un millor servei amb els mateixos recursos

L'atenció d'urgències sanitàries els dissabtes a Vilanova i la Geltrú es centralitzarà a l'hospital de Sant Antoni Abat. El servei que fins ara es prestava al CAP de Sant Joan quedarà integrat a l'hospital vilanoví. El regidor de Salut, Francesc Sánchez, ha explicat que aquesta reordenació "pretén donar millor servei amb els mateixos recursos". L'atenció urgent a Sant Antoni té l'avantatge de poder complementar l'atenció al pacient amb els serveis de diagnòstic d'un centre hospitalari.

Aquesta centralització de l'atenció, segons Sánchez "permet mantenir el servei d'urgències i el fet de poder-lo agrupar permet poder centralitzar la gestió". El regidor de Salut ha explicat que l'Ajuntament de VNG fa temps que negocia amb la Generalitat aquesta reorganització, i que finalment ha estat possible mantenir tant les urgències pediàtriques com les normalitzades, situació que, "malauradament no s'ha pogut mantenir en d'altres poblacions veïnes".

Francesc Sánchez ha destacat l'accessibilitat de les instal·lacions de l'hospital vilanoví i n'ha valorat les qualitats. "Disposem d'un centre com Sant Antoni Abat, capaç de ser centre hospitalari i centre ambulatori, és un luxe per aquesta ciutat que hem de poder mantenir".

Finalment Sánchez ha expressat el compromís del govern vilanoví de vetllar per la qualitat de l'atenció sanitària a la ciutat. "Aquesta reordenació ha de millorar el servei a la ciutat i, en tot cas, vetllarem perquè això sigui així".


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00