Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2016

Els projectes Compartim i DID (Dona, Identitat, Diversitat) tanquen el curs

Hi van assisitir una quarantena de dones de diverses procedències     Hi van assisitir una quarantena de dones de diverses procedències

Les participants als dos projectes de la Regidoria de Convivència i Equitat es troben a Can Pahissa per cloure el curs plegades

Arriba l'estiu, i amb ell els actes de cloenda de diversos projectes que es duen a terme al llarg del curs escolar. És el cas de dos projectes impulsats des de la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de VNG: el Compartim, espai de trobada familiar, en col·laboració amb les escoles; i el DID (Dona, Identitat, Diversitat). En tots dos hi participen persones de diferents orígens i edats.

A l'acte, que es va celebrar als jardins de Can Pahissa, hi van assistir una quarantena de dones participants, a més de la direcció i les AMPAs de les escoles Arjau, Ginesta i Sant Jordi.

Després de la benvinguda i l'esmorzar, es va fer un taller de conta contes i biodansa, una visita guiada a Can Pahissa, i un lliurament de records a totes les participants dels projectes.
Cloenda Compartim i DID p
El projecte Compartim, espai de trobada familiar a les escoles, va néixer l'any 2006 sota el nom d'Acollida Familiar a les escoles, i anava adreçat a les famílies nouvingudes, amb l'objectiu de contribuir a la incorporació de les persones a la comunitat educativa i a la ciutat. Amb el temps ha anat evolucionant esdevenint un espai de trobada i relació intercultural obert a totes famílies de les escoles participants.

Pel que fa al projecte Dona, Identitat, Diversitat (DID), va néixer l'any 2008 amb la intenció de cultivar les relacions entre dones de diferents procedències i edats de la ciutat, crear vincles i abandonar prejudicis.

Els dos projectes gaudeixen de molt bona salut i estan molt ben valorats per totes les persones implicades, com es va demostrar en la participació i el bon ambient de la trobada de cloenda del passat dijous.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00