Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/01/2014

Obertes les inscripcions a la 2a edició del Canicròs del Garraf i la Cursa dels Colls

Participants del Canicròs del Garraf 2013        Participants del Canicròs del Garraf 2013

Les dues proves se celebraran diumenge 16 de febrer

El 16 de febrer se celebrarà la 2a edició del Canicròs del Garraf i Cursa dels Colls, organitzada per les entitats Amics de Cota Zero, Endimari i Can Pistraus.

El Canicròs és una modalitat esportiva, vinculada al mushing (tir de trineu amb gossos), que consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura mitjançant un arnés. Els participants hauran de fer un recorregut de 8,5 quilometres, la major part per terra i algun petit tram d'asfalt. L'organització ha disposat de punts d'avituallament tant pels corredors com pels gossos a mig recorregut (aproximadament) i a l'arribada.

El preu de la inscripció és de 12 euros si els corredors són federats ( cal acreditar-ho en el moment de retirar el dorsal ) i de 18 euros pels no federats ( el preu inclou els 8 euros que costa l'assegurança temporal)

Pel que fa a la Cursa dels Colls és oberta a tothom major de 14 anys. Els menors que hi vulguin participar hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal.
Cursa dels CollsLa sortida es farà a les 10 del mati, mitja hora més tard que la Canicròs. Ja que el recorregut coincideix, en les dues proves, es pot donar la circumstància que els primers atletes de la Cursa es creuin amb els corredors més lents de la Canicròs. La sortida i arribada, però, estaran situades en llocs diferents degudament senyalitzats.

La distància a recórrer és aproximadament d'11 quilòmetres, amb avituallaments al quilòmetre 5 i també a l'arribada. El preu de la inscripció és de 12 euros pels federats i de 14 euros pels no federats.

L'organització de les dues curses espera poder incrementar el nombre de participants de la primera edició que van ser de 100 corredors pel que fa a la Canicròs del Garraf i de 300 a la Cursa dels Colls. Les inscripcions ja són obertes i es poden formalitzar a la botiga Cota Zero, situada a la rambla Samà 21, de Vilanova i la Geltrú, o bé mitjançant el web de l'organització, on a més s'hi pot trobar tota la informació complementària i de reglament de les dues proves.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00