Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/04/2015

Més d'un centenar de persones participen en la primera Caminada Familiar Solidària a favor de la Mesa d'Entitats Socials

Participants a la caminada soliària Participants a la caminada soliària

L'activitat, que combinava solidaritat i activitat saludable, ha estat impulsada per la Regidoria de Participació i Gent Gran de l'Ajuntament i la Mesa de Gent Gran

Aquest diumenge es va celebrar la 1a Caminada Familiar Solidària, amb el doble objectiu de recaptar aliments per a la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú per una banda i, per l'altra, fer-ho compatible amb una activitat del tot saludable: caminar per la ciutat.

Més d'un centenar de persones van mobilitzar-se solidàriament, ajudant a recaptar més de cent quilos d'aliments i de productes d'higiene personal. La caminada va finalitzar a la platja de Ribes Roges, on l'associació Acció Solidària amb el Sàhara va obsequiar als participants amb una mica de fruita per recuperar energies.

De cara a l'any vinent, les entitats de Gent Gran organitzadores i l'Ajuntament es plantegen cercar noves aliances amb més entitats de la ciutat per tal d'assolir una participació encara més gran i, alhora, consolidar aquesta activitat que combina solidaritat i activitat saludable.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00