Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/08/2012

Visites teatralitzades i cata de vins a Can Papiol a l'estiu

Hostes vingueren que de casa ens tragueren  Hostes vingueren que de casa ens tragueren

Tota la programació d'estiu es pot consultar es pot seguir al twitter a través de l'etiqueta #estiumuseusVNG

El dissabte 25 d'agost a les 19h tindrà lloc una nova visita teatralitzada a Can Papiol. Hostes vingueren que de casa ens tragueren està ambientada en l'arribada de les tropes franceses a Vilanova i la Geltrú i consisteix en un recorregut guiat per les estances de la casa de la mà d'uns personatges de l'època.

L'activitat finalitzarà amb una copa de cava al jardí del Museu gràcies al patrocini de Caves Valldosera.

La darrera de les visites teatralitzades programades per aquest estiu es farà el dissabte 22 de setembre a les 19 h. El preu és de 10 euros per persona i s'ha de pagar anticipadament a la taquilla del Museu o per transferència bancària. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon del museu 93 893 03 82 o bé al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat.

I el divendres 31 d'agost, a les 19.30 h, tindrà lloc la tercera sessió de la cata de vins que s'ha organitzat aquest estiu als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, i que en aquesta ocasió se centrarà en la varietat xarel·lo.

Complementàriament a la cata, els assistents rebran una introducció a la història del vi a la comarca del Garraf, que es combina amb una visita la celler de Can Papiol on hi ha exposat un conjunt important d'objectes relacionats amb la conservació i elaboració del vi, a més a més d'eines emprades en la verema i altres feines del camp.

La darrera sessió estarà dedicada als Vins amb bombolles i es realitzarà el divendres 21 de setembre a les 19.30 h.

El preu per sessió és de 5 euros per persona. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al telèfon del museu 93 893 03 82 o bé al correu electrònic museupapiol@vilanova.cat. Col·labora caves Valldosera, Can Ràfols dels Caus i Sommeliers de Penedès.

Tota la programació d'estiu es pot consultar a les webs dels respectius museus www.victorbalaguer.cat i www.vilanova.cat/museupapiol i també es pot seguir al twitter a través de l'etiqueta #estiumuseusVNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00