Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/06/2014

Estació Nàutica i Monbús fan promoció conjunta d'activitats d'aigua

El bitllet de les línies amb Barcelona i el Vendrell es podrà intercanviar per un 2x1 de caiac, padel surf, vela i vela creuer

Els usuaris de les línies d'autobús entre Barcelona, El Prat i Vilanova i la Geltrú; i entre El Vendrell i Vilanova i la Geltrú, podran intercanviar el seu bitllet a la Oficina d'Informació Turística de Vilanova i la Geltrú per un 2x1 en activitats d'aigua com el caiac, el padel surf, la vela o la vela creuer. Aquest és el resultat de la col•laboració entre l'Estació Nàutica de Vilanova ila Geltrú i l'empresa Monbús que, des de la passada fira Expomar, estan col•laborant de manera molt intensa.

Aquesta oferta pretén arribar a unes 25.000 persones al mes durant aquest estiu, que son els usuaris que de mitja usen aquestes línies d'autobús. L'oferta va ser presentada pel president de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, Carlos Díaz; el director de Comunicació de Monbús, Xavier Cisa; i pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras. Figueras va voler felicitar a les dues parts "per aquesta iniciativa que farà que el nom de Vilanova i la Geltrú es passegi per molts llocs i arribi a un públic molt ampli que podrà accedir a diferents activitats nàutiques i també a un millor coneixement de la ciutat i de la seva oferta."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00