Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2014

Neàpolis, seu de la Catalonia Film School

  L'auditori de Neàpolis durant la presentació de la nova escola de cinema  L'auditori de Neàpolis durant la presentació de la nova escola de cinema

L'escola de cinema ofereix formació en arts escèniques i interpretació i tècniques cinematogràfiques amb l'ús de noves tecnologies TIC

Neàpolis va acollir ahir a la tarda la presentació de la Catalonian Film School, l'escola de cinema sorgida de la productora vilanovina 'Claqueta y Acción' . Aquesta nova escola de cinema, ha instal·lat la seu al primer pis de l'edifici Neàpolis per oferir formació d'arts escèniques i interpretació així com també formació en tècniques cinematogràfiques incorporant les noves tecnologies TIC.

La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens va qualificar el nou projecte "com a innovador i amb un component TIC que es vincula molt bé amb tot el que significa Neàpolis".

Ariadna Llorens va destacar també el fet que Catalonia Film School "aposta per Vilanova i la Geltrú i una de les línies de futur que tenim com a ciutat és l'aposta per les línies creatives com les que representa aquest nou projecte". D'altra banda, la regidora d'Educació va posar de manifest que la nova escola de cinema suposa "ampliar l'oferta formativa de VNG, una oferta de titularitat privada però amb un potencial component de col·laboració amb la mateixa universitat i amb l'EMAID". En aquest sentit, la regidora Llorens creu que "ens estem situant com a ciutat de referència en l'àmbit creatiu del disseny multimèdia i virtual i de creativitat tecnològica". 

Durant la presentació, que va aplegar gairebé un centenar de persones, es va dur a terme una xerrada amb el guionista Tirso Calero (Gran Reserva, Amar es para siempre, El tiempo entre costuras...).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00