Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2016

ERC aposta per un pacte de ciutat vers la sanitat

Hospital de Sant Antoni Abat Hospital de Sant Antoni Abat

Nota de premsa d'ERC

El grup municipal d'ERC de Vilanova i la Geltrú continua sorprenent-se per la manca de lideratge del govern municipal, especialment, quan es tracta de resoldre temes tan importants com les inversions, els recursos i les infraestructures en matèria de sanitat. Durant anys, la comarca ha estat castigada en recursos sanitaris i cal reivindicar una unió de forces per demanar més recursos en aquest sentit. Des d'ERC no s'entén que el govern vagi per la seva banda quan hauria de liderar un gran acord i procurar que el ple municipal es pronunciés per unanimitat. El grup critica que el govern municipal de Vilanova i la Geltrú continua amb les velles pràctiques on es prioritzen els titulars per sobre dels resultats.

La manera de fer política d'ERC és totalment l'oposada, la portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Queti Vinyals, exposa que en coherència amb el programa amb què, ara fa un any, ens vam presentar a les eleccions municipals, demanem que en temes tan importants i tan delicats com aquest, s'eviti el partidisme i s'aposti per un pacte de ciutat per poder anar tots a l'una i arribar més lluny. És evident que quan el govern municipal del PSC i CiU va per la seva banda i l'oposició per l'altra, això ens debilita com a ciutat.

En moments de transició política i en moments on parlar de serveis públics és parlar de persones amb noms i cognoms que pateixen per les llistes d'espera i per ser operats, ERC se sorprèn que no es busqui un gran pacte de ciutat per fer política en majúscules. El grup municipal d'ERC va més enllà i exposa que se sent molest per la utilització de la gent, sobretot de les persones més dèbils, traient aquest tema en precampanya electoral. Des del grup municipal estenem la mà a la resta de forces polítiques per comprometre'ns tots en aquest pacte de ciutat que ens permeti pressionar amb més força les altres administracions per aconseguir més recursos i serveis en matèria de sanitat per a la comarca del Garraf i la ciutat de Vilanova i la Geltrú.
¿¿¿¿

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00