Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/06/2016

II concurs de curtmetratges El Rotllo d'en Roig

La previsió de pluja ha fet traslladar la festa, que s'havia de celebrar al parc de Baix-a-Mar        La previsió de pluja ha fet traslladar la festa, que s'havia de celebrar al parc de Baix-a-Mar

Dissabte es lliuren els premis al Foment Vilanoví, amb una festa que inclourà concerts i la projecció dels curts

L'Associació d'Amics de la Carpa Juanita i el Cineclub Sala 1, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, han convocat el II concurs de curtmetratges el Rotllo d'en Roig. Els participants tenien 72 hores per rodar els curts durant aquest cap de setmana. El curtmetratge, de màxim 3 minuts de durada, havia d'incloure un concepte, un objecte o una frase donat per l'organització.

L'entrega de premis es farà aquest dissabte 18 de juny, durant La festa d'en Roig, on es projectaran tots els curtmetratges i es revelarà els noms dels premiats.
La festa, oberta a tothom, s'havia de fer al parc de Baix-a-Mar, però davant la previsió de pluja s'ha traslladat al Foment Vilanoví. Així, de set a nou del vespre es farà un concert amb els grups Vàlius i Heather. I a les 21 h començarà la projecció dels curts i l'entrega de premis.

El curtmetratge guanyador, escollit mitjançant un jurat creat per l'organització, rebrà el premi Roig Toqués de 300 €. També es lliurarà un premi dels cineclubs catalans Miquel Porter de 150 €, i sis mesos d'entrada gratuïta al Cineclub Sala1 per cada membre dels equips premiats.

El curt guanyador es projectarà també el dimecres 22 de juny durant l'acte de lliurament del Premi Francesc Roig Toqués, que tindrà lloc a partir de les 19 h al Teatre Principal.

Més informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00