Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2013

Tot a punt per Sant Jordi

Un any més, la Rambla s'omplirà de llibres, roses i passejants  Un any més, la Rambla s'omplirà de llibres, roses i passejants

Floristes, llibreters i entitats de la ciutat ompliran la rambla Principal dimarts en la celebració de la diada de Sant Jordi

Un any més arriba Sant Jordi i la rambla Principal s'omple de llibres i roses. Enguany les entitats, els floristes i els llibreters de la ciutat posaran 120 parades al llarg de la rambla. A més, la rambla Principal acollirà també algunes parades de brocanters i pintors. Concretament, l'Associació Grup de Pintors Aficionats de Vilanova i la Geltrú se situarà entre el carrer de Tetuan i la rambla de Josep Antoni Vidal, on exposaran les seves creacions. Pel que fa als brocanters, es concentraran a la rambla entre els carrers de l'Havana i de Cuba.

A banda, la plaça de les Neus s'omplirà amb una quinzena de parades de la fira d'artesania, amb parades d'articles relacionats amb la festivitat de Sant Jordi.

D'entre les entitats, destaquen, davant del Teatre Principal, la parada del pabordes de la Festa Major 2013 i de les biblioteques, i a l'alçada del carrer del Teatre, la carpa que la recent renovada Federació d'Associacions pel Carnaval instal·larà per recollir opinions, suggeriments i queixes sobre el Carnaval.

Per conèixer les activitats de Sant Jordi podeu consultar l'agenda del dia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00