Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/09/2016

Un centenar de voluntaris retiren una tona i mitja de deixalles de la riera de Ribes

   Els voluntaris a punt per la jornada         Els voluntaris a punt per la jornada

L'activitat va estar organitzada pel Juanita's Festival, Consorci els Colls - Miralpeix i Decathlon

Un centenar de persones han participat aquest diumenge en una acció de neteja a la riera de Sant Pere de Ribes, en el seu tram entre aquest municipi i el de Sitges.

L'acció, impulsada pel Juanita's Vilanova Beach Festival, el Consorci dels Colls i Miralpeix i l'empresa Decathlon dóna continuïtat a una iniciativa iniciada l'any passat, durant la qual es va fer una neteja de la Platja Llarga de Vilanova i la Geltrú.

Des de quarts d'onze del matí els participants dividits en dos grups van recórrer la riera, aplegant les deixalles que s'anaven trobant, fins a arribar a la platja. En total es van omplir 50 sacs de 30 quilos de brossa, el que suma una xifra de 1.500 quilos de deixalles.

A banda de la neteja, els participants van comptar amb el guiatge d'un dinamitzador de l'empresa Edulis que els anava explicant els valors ambientals de la riera, en cadascun dels trams. La major part dels assistents eren famílies amb infants, alguns dels quals ja havien participat l'any passat en la neteja de la platja Llarga. També hi van ser presents el Regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet, així com el gerent del Consorci, Josep Maria Hugué, actual regidor de Medi Ambient i Salut de l'Ajuntament de Cubelles.

L'acció de neteja a la Riera va comptar amb la col·laboració de l'empresa Monbús que va facilitar el transport gratuït de tornada, l'establiment de restauració Hola Club Sitges, que va proporcionar la beguda i l'espai pel dinar, i per l'entitat Llaguts de Vilanova, encarregats de fer el dinar pels participants. L'acció va comptar també amb el suport dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges.

(vídeo de la jornada)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00