Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/07/2014

12 persones podran veure els castells dissabte des del balcó

161 persones van presentar sol·licitud per accedir al sorteig   161 persones van presentar sol·licitud per accedir al sorteig

Xavier Gàmez Font, Albert Ortiz de Urbina Sorni, Susanna Vicente Segura, Eva Molins de la Cinna, José Antonio Bravo Nin i August Rocafull Calmet podran portar un acompanyant per veure la jornada castellera

Aquest migdia el saló de Plens de l'Ajuntament ha estat l'escenari del sorteig per obtenir una invitació doble per poder veure l'exhibició castellera de Festa Major des dels balcons de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila.

Dissabte 2 d'agost, a partir de les 18 h, els Bordegassos de Vilanova actuaran acompanyats dels Castellers de Vilafranca i de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. Una actuació que es preveu de primer ordre i que aquests ciutadans i ciutadanes podran gaudir des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.

El sorteig de les cinc acreditacions dobles entre totes les persones que s'havien inscrit, 161 en total, ha donat com a premiats Xavier Gàmez Font, Albert Ortiz de Urbina Sorni, Susanna Vicente Segura, Eva Molins de la Cinna i José Antonio Bravo Nin. Tots ells gaudiran d'una invitació doble per assistir-hi acompanyats. A més, el sorteig incloïa com l'any passat una sisena acreditació doble entre el públic assistent, que ha guanyat August Rocafull Calmet.

La regidora de Cultura, Marijó Riba, els pabordes d'aquest 2014 i el cap de colla dels Bordegassos han agraït l'alta participació i han animat els assistents a ser dissabte a la plaça donant suport a la festa.

Aquest és el tercer any que es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des del balcó.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00