Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/02/2017

Els serveis socials municipals editen una guia de recursos

La regidora Gisela Vargas ha explicat quina informació s'hi pot trobar      La regidora Gisela Vargas ha explicat quina informació s'hi pot trobar

L'objectiu és donar a conèixer a totes les famílies els recursos de que disposen si es troben en situació de dificultat econòmica i social

Sota el títol "Per una ciutat més digna", la regidora de Serveis Socials i salut, Gisela Vargas ha presentat la Guia de recursos per a famílies en situacions de dificultat econòmica i social.
"Un fulletó que hem elaborat des dels Serveis Socials municipals per respondre una demanda de la ciutadania per conèixer els serveis que oferim, qui hi pot accedir, i de quina manera".

En aquesta guia s'hi pot trobar, d'una banda els ajuts econòmics: per a necessitats bàsiques com l'alimentació, per a l'accés o manteniment de l'habitatge, per a la salut i l'atenció sanitària, o per a l'atenció als infants.

També recull tot el llistat de serveis i prestacions als quals es pot accedir des dels serveis socials, com la Renda Mínima d'Inserció, les beques menjador, el centre Obert o el projecte prelaboral.

Finalment, facilita les dades d'accés a l'oficina de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La guia es distribuirà a les famílies de la ciutat a través de les escoles.

Podeu consultar el díptic aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00