Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/02/2013

Quimi Portet presenta 'Oh My Love' a l’Auditori Eduard Toldrà

Quimi Portet Quimi Portet

El músic actua substituint Roger Mas, de qui s'ha anul·lat el concert del dia 22 de març per qüestions tècniques

Finalment serà Quimi Portet qui actuarà el dia 22 de març a l'Auditori Eduard Toldrà enlloc de Roger Mas. Tot i que la programació prevista per a aquesta nova temporada incloïa el concert del músic, diferents qüestions tècniques han fet decidir a la productora El Far Blau, amb qui l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú té un conveni de col·laboració en la programació de l'Auditori, ha decidit fer aquest canvi.

Així doncs, Quimi Portet presentarà Oh My Love, el seu vuitè disc a la nostra ciutat el mes de març. L'artista aprofitarà el concert per repassar temes de la seva extensa carrera en solitari.

Compositor, músic i productor de referència, Portet torna als escenaris després de la seva gira més reeixida, la de presentació del seu celebrat Viatge a Montserrat que el va dur a fer més d'una cinquantena de concerts.

La remarcable fidelitat de l'artista i el seu grup (amb Antonio Fidel fa més de trenta anys que toquen junts) és una garantia de complicitat a dalt de l'escenari. Aquells que l'han vist en directe saben que una actuació de Portet no és un simple concert, és una ocasió única per replantejar-se irònica i lúcidament la relació de l'artista amb el públic i per recuperar sense complexos el plaer de la música popular contemporània en viu, de la música feta i interpretada amb la frescor del principiant i l'ofici dels clàssics.

Quimi Portet, amb veu i guitarra, estarà acompanyat per Antonio Fidel, baix, Jordi Busquets, guitarra, i Xarli Oliver, bateria. Al so hi haurà Àngel Nogueras i Arcel Novell i el tècnic d'instruments serà Blai Chinchurreta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00