Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/09/2016

Els equips masculins de Llaguts Vilanova s'imposen en el darrer desafiament de la temporada

L'equip sènior masculí de Llaguts Vilanova ha aconseguit el triplet aquesta temporada. Foto: Llaguts VNG  L'equip sènior masculí de Llaguts Vilanova ha aconseguit el triplet aquesta temporada. Foto: Llaguts VNG

La competició es va celebrar aquest dissabte a la platja de Torredembarra

Aquest dissabte es va celebrar a la platja de Torredembarra el darrer desafiament de llaguts de la temporada. Una jornada en la qual l'equip sènior masculí de Llaguts Vilanova s'imposava als seus rivals, Torredembarra i Calafell, aconseguit el triplet en imposar-se en els tres desafiaments d'aquest any.

El mateix bon resultat van obtenir els veterans vilanovins, que també es van imposar en la seva categoria. Quant als equips femenins, les vilanovines no van tenir tanta sort i van quedar en tercer lloc en les diferents categories.

El desafiament va estar marcat sobretot per l'alt nivell de la competició, disputant-se les posicions fins a l'últim moment.

La classificació final va ser:

- sènior femení
Torredembarra
Calafell
VNG

- veterà femení
Calafell
Torredembarra
VNG

- sènior masculí
VNG
Torredembarra
Calafell

- veterà masculí
VNG
Torredembarra
Calafell

Amb la trobada del cap de setmana es dóna per acabada la temporada 2016 dels desafiaments de llaguts. A partir d'ara, Llaguts Vilanova comença a pensar ja en la nova edició, amb la voluntat de renovar una de les barques, millorant-ne la posició dels seients per fer-les més còmodes i més tècniques i alleugerint l'embarcació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00