Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/04/2014

Els establiments d'hoteleria i restauració rebran nous contenidors per recollir el vidre

 En aquesta ocació els contenidors els distribueix directament l'empresa    En aquesta ocació els contenidors els distribueix directament l'empresa

El lliurament dels contenidors forma part de la campanya nacional que realitza el departament Horeca d'Ecovidrio

La plataforma Ecovidrio, a través del seu departament Horeca, realitzarà al maig una campanya nacional adreçada als establiments d'hosteleria i restauració que consisteix en el lliurament de petits contenidors per facilitar la selecció del vidre dins el mateix local.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, com a municipi adherit a Ecovidrio, rep anualment aportacions en recursos materials o econòmics, tal i com ha explicat la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia "L'adhesió a ECOVIDRIO ens afavoreix anualment amb campanyes i petites subvencions econòmiques per poder desenvolupar alguna acció de sensibilització, com ha estat el cas de la darrera campanya Aquí... com a casa!" La plataforma premia així els municipis en funció de les tones de vidre que es recullen i es traslladen al gestor autoritzat. L'any passat es van recollir a la ciutat, mitjançant els diferents contenidors instal·lats a la via pública, un total de 1.516.650 quilos de vidre.

Aquest no és el primer cop que els establiments d'hosteleria i restauració de Vilanova i la Geltrú es beneficien d'aquest tipus de campanyes. Al març de l'any passat la campanya d'Horeca ja va repartir 174 cubells, entre aquells que hi van estar interessats. La diferencia amb la campanya d'aquest any és que el repartiment es farà de manera directe, sense la intervenció de l'Ajuntament.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00