Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/10/2012

El Còmic, protagonista a la biblioteca Armand Cardona, durant el mes d'octubre

Cartell de l'exposició 'Visions de Bola de Drac'      Cartell de l'exposició 'Visions de Bola de Drac'

Un taller infantil i una exposició del gènere són les activitats que es realitzaran durant aquest mes

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell té com a centre d'interès aquest mes d'octubre el gènere del còmic. Aquest gènere, anomenat com el novè art, centrarà les diferents activitats que es desenvoluparan a la Cardona Torrandell i comptarà de forma destacada amb un taller infantil i una exposició.

En relació al taller infantil de còmic s'adreça a nens i nenes de 4t, 5è i 6è de primària que s'hi poden inscriure des d'aquesta mateixa setmana. El taller du per títol 'Bola de Drac, aprèn a dibuixar els seus personatges' i es realitzarà el dissabte 20 d'octubre a les 12 h, a càrrec de l'il·lustrador Guillermo Mendoza.

També relacionat amb aquesta sèrie i amb el personatge de Son Goku hi ha l'exposició 'Visions de Bola de Drac' que es podrà veure del 20 d'octubre al 24 de novembre.

Cal destacar que la sèrie 'Bola de Drac' ha estat una de les col·leccions que més préstecs va assolir durant l'any 2011, amb un total de 388 molt per davant de la segona col·lecció amb més demanda, 'Naruto' amb 268 préstecs.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00