Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/12/2014

Lliurament del premi 'Carta a qui maltracta'

Lliurament dels premis Lliurament dels premis

Amb aquest acte finalitza la programació de tardor de l'Àgora d'Equitat

Ignasi Eiriz Alonso, estudiant de 1r de Batxillerat de l'IES Francesc Xavier Lluch i Rafecas, és el guanyador del primer premi del concurs 25 de novembre. Carta a qui maltracta, que el dia 4 de desembre es va lliurar a la Sala Noble de la Casa Olivella. Naima Azariouh, per la seva banda, i alumna de 3r d'ESO del col·legi Santa Teresa de Jesús, és la guanyadora del segon premi. La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia Prieto, i la presidenta de l'Associació de dones La Frontissa, Mari Pau Munuera, van ser les encarregades de lliurar els guardons, dotats amb 100 euros i un lot de llibres el primer premi, i amb un lot de llibres el segon. Aquesta edició va comptar també amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, que va fer entrega a les persones guanyadores de dues entrades a cadascuna per assistir a un espectacle de l'Auditori Eduard Toldrà.

Glòria Garcia va agrair la feina realitzada per l'Associació de dones La Frontissa, organitzadora juntament amb l'Ajuntament de VNG d'aquest certamen, i es va referir a la col·laboració de Llorens Llibres i Llibreria La Mulassa, que cada any ofereixen els llibres per a les persones guanyadores.

Enguany han participat en el concurs un total de 111 alumnes, d'entre 14 i 18 anys, de sis centres educatius de la ciutat: l'escola Pia, l'escola Santa Teresa de Jesús, institut Joaquim Mir, institut Lluch i Rafecas, institut Dolors Mallafré i Ros i també un grup de l'IMET.

Glòria Garcia va destacar la nombrosa participació del jovent i la sensibilitat que mostren cap a aquesta problemàtica, i va finalitzar amb la lectura d'una reflexió sobre la violència masclista i la importància de les accions com l'organització d'aquest premi per prevenir i conscienciar el jovent sobre aquest tipus de conductes. 

Participants en el certamen visitaran properament el jutjat especialitzat en violència de la nostra ciutat, una experiència que ja es va iniciar l'any passat i que compta amb el guiatge del jutge titular.

Amb el lliurament d'aquest premi finalitzen els actes de la programació de tardor de l'Àgora d'Equitat, organitzats per la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00