Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2015

Dissabte a les 12 h, sessió constituent de l'Ajuntament

Ahir es fa fer el darrer ple del mandat Ahir es fa fer el darrer ple del mandat

Ahir es va fer un ple extraordinari de tràmit per aprovar les actes anteriors

Dissabte es constituirà el ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú resultant de les darreres eleccions municipals del 24 de maig. La sessió començarà a les 12 h del migdia i es podrà seguir en directe per Canal Blau TV.

L'actual corporació es va reunir ahir per últim cop en una sessió de tràmit per aprovar les actes pendents de l'últim ple i de les diferents comissions informatives.

La sessió de dissabte començarà amb la constitució de la mesa d'edat, formada pel regidor o regidora electe més gran i el més jove que són Queti Vinyals, d'ERC i Berta Belaskoain, de la CUP. La mesa comprovarà les credencials dels membres de la nova corporació i es procedirà al jurament o promesa del càrrec de cadascun d'ells. Un cop constituïda, es procedirà a l'elecció d'alcalde o alcaldessa, amb la proclamació de candidatures i la votació.

Conegut el resultat de la votació, la mesa proclamarà alcalde o alcaldessa al candidat més votat o, si no hi ha una majoria absoluta, resultarà escollit el cap de llista que més vots va rebre a les eleccions. El ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està format per 25 regidors i regidores, per tant per aconseguir la majoria absoluta calen com a mínim 13 vots.

Tot seguit es farà la proclamació, la cerimònia de lliurament de la vara i el jurament del càrrec. La sessió clourà amb la intervenció d'un portaveu de cadascuna de les formacions polítiques representades al nou consistori i amb el parlament del nou alcalde o alcaldessa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00