Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/12/2010

VNG celebra el Dia Mundial de la Sida

Montse Panero    Montse Panero

Abans de la lectura del manifest s'ha fet el lliurament de premis del concurs de punts de llibre

Avui dimecres, primer de desembre, se celebra el Dia Mundial de la Sida. Vilanova i la Geltrú ha organitzat alguns actes per commemorar aquesta diada que ha de servir per conscienciar la ciutadania que la Sida és una malaltia que no és exclusiva de cap sexe, grup ni classe social i que la única manera de frenar-la és mitjançant la prevenció.

A les dotze del migdia, la plaça de la Vila ha acollit la lectura del manifest que s'inclou dins la campanya que s'ha desenvolupat aquest any per promoure la realització de la prova de detecció precoç del VIH. La lectura ha anat a càrrec de l'actriu vilanovina Montse Panero. La campanya ha tingut com a lema ‘Estima't. Fes-te la prova. Fes servir el preservatiu'.

Prèviament a aquest acte institucional, que ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de VNG i els regidors i regidores del Consistori vilanoví, s'ha fet el lliurament de premis del concurs de punts de llibre per al Dia Mundial de la Sida.
El certamen ha tingut com a guanyador del premi, dotat amb 150 euros, al jove Denís Ortiz, mentre que Laia Aliaga, Veronica Cidoncha i Mònica Rivera, han estat finalistes. El segon tinent d'alcalde i regidor de Joventut, Tomàs Álvaro, ha estat l'encarregat de fer el lliurament de premis. 

Concurs de punts de llibre Sida

En aquesta proposta, basada en el lema de la campanya Estima't. Fes-te la prova. Fes servir el preservatiu, hi ha participat una setantena d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny i de l'Institut Dolors Mallafré. La mostra de tots els treballs es pot veure aquests dies a la Biblioteca Joan Oliva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00