Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/02/2016

L'IMET organitza dues xerrades informatives sobre les preinscripcions per al curs 2016/2017 i el pas de primària a secundària

Els centres educatius, per la seva banda, ja han programat el calendari de les jornades de portes obertes

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) ha programat per al dia 10 de març una sessió informativa sobre les preinscripcions al curs 2016/2017. La xerrada tindrà lloc a la llar d'infants El Gavot (carrer de les Canàries, 1-3) a partir de les 15.30 h. L'objectiu de la sessió és tractar tots els aspectes i la informació relativa al procés de preinscripció per al proper curs.

Aquesta xerrada és un acte obert i adreçat a totes les famílies amb infants que hagin d'iniciar el nivell de P3.

Així mateix, i per al dia 9 de març, s'ha programat el taller Preparats per al canvi. El pas de primària a secundària, que es farà de les 17.30 a les 19.30 h al mateix IMET.

Aquesta xerrada té per objectiu informar sobre el pas de primària a secundària, una situació que preocupa a la majoria de famílies. Es tracta d'un moment de trànsit important amb diversos canvis objectius: els fills passen a un altre centre educatiu diferent, on hauran de conviure amb altres nois i noies i, la majoria, més grans que ells. A més a més, tindran més hores de classe, més assignatures, més professors i, probablement, nous companys.

A la xerrada es parlarà parlarem dels principals canvis que es produeixen entre les dues etapes educatives, tant a nivell emocional com educatiu. Es donarà a conèixer què impliquen aquests canvis i s'afavorirà el coneixement de la secundària per part de les famílies, amb l'objectiu de facilitar el suport als fills i filles en aquesta transició. Podeu consultar el contingut de la xerrada aquí.

D'altra banda, els centres d'educació infantil de 2n. cicle (P3,P4,P5), primària i ESO de Vilanova i la Geltrú ja han començat a programar les jornades de portes obertes. Trobareu el calendari aquí.

I quant a les dates de preinscripció per al curs 2016/2017, trobareu la informació general aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00