Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2013

Finalitzen les obres de millora al passeig de Ponent

 L'actuació permet l'accés al parc de Ribes Roges, mitjançant una rampa i esglaons   L'actuació permet l'accés al parc de Ribes Roges, mitjançant una rampa i esglaons

La intervenció, realitzada per Ports de la Generalitat en dues fases, ha suposat una inversió a la ciutat de 110.000 euros

La segona fase de les obres de millora i ampliació del passeig de Ponent ja està finalitzada. Aquesta actuació ha suposat una inversió total a la ciutat de 110.000 euros per part de Ports de la Generalitat que en una primera fase l'any passat va adequar la part del mur que dóna a la platja per evitar l'entrada de sorra al passeig i va plantar una vintena de palmeres, amb un cost de 65.000 euros. En la segona fase, realitzada recentment, s'ha eixamplat la vorera que limita el passeig de Ponent amb Ribes Roges i s'hi ha posat jardineres, a la zona de més amplada, amb una inversió de 45.000 euros.

El regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet i la responsable de la Zona Portuària Centre, Margarida Díez, es van apropar ahir fins al passeig per veure l'acabament de la intervenció. Segons Margarita Díez, "la intervenció tenia per objectiu donar major permeabilitat a la connexió enre el passeig i el parc de Ribes Roges per millorar la mobilitat i accessibilitat a la zona". En aquest sentit, Margarita Díez ha explicat que s'ha construït una rampa i esglaons per facilitar l'accés de vianants al parc de Ribes Roges i s'ha enderrocat una part del mur a la zona més propera a la trama urbana.

Per la seva banda, Joan Giribet ha agraït a Ports de la Generalitat l'esforç realitzat per arranjar aquest passeig que de ben segur "contribuirà a la reactivació d'aquesta zona". El regidor d'Urbanisme ha dit que des de l'Ajuntament de la ciutat s'ha intentat col·laborar en les obres. Segons el regidor Giribet "aquesta col·laboració és també fruit de les trobades periòdiques que ambdues institucions, Ports i Ajuntament, realitzen per abordar qüestions comunes".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00