Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2013

S'obren les inscripcions per participar en la Cercavila de l'Imaginari de Festa Major

Cercavila de l'Imaginari Cercavila de l'Imaginari

Caldrà fer les sol·licituds els dies 13, 14 i 15 de maig al Toc

Tota aquella canalla nascuda entre els anys 1997 i 2007 (ambdós inclosos) que vulguin participar en la cercavila de l'Imaginari de la Festa Major, caldrà que facin la seva inscripció entre els dies 13 i 15 de maig al Toc (c. de Sant Sebastià, 11).

L'horari d'atenció per a aquests tres dies serà de les 17 a les 20 h. És previst que aquella mateixa setmana se celebri el sorteig que decidirà quins infants podran formar part dels diferents balls que integren aquesta cercavila.

La Cercavila de l'Imaginari és una activitat que se celebra des l'any 1999, el dia 6 d'agost a la tarda, en el marc de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. La cercavila està formada per vuit balls els quals tenen els seus orígens en contes, llegendes i fets històrics de la comarca del Garraf: la Fundació de la Vila Nova, el ball del Cep, el ball de la Sínia, el ball del Miralpeix, el ball de Pescadors, el ball de l'Arribada del Ferrocarril, el ball de les Coves de Sitges i el ball de la Lluna en un Cove. En aquesta cercavila, protagonitzada per nens, nenes, nois i noies, d'entre 6 i 16 anys de Vilanova i la Geltrú, hi participen més de 250 infants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00