Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2015

S'estan acabant els treballs de millora de la pista esportiva de Santa Maria

Aquesta és una reivindicació històrica de l'associació de veïns del barri

Emmarcada dins el pla de microactuacions de l'Ajuntament de VNG, aquests dies s'estan portant a terme els treballs de millora de la pista esportiva de Santa Maria, situada al carrer dels Oms, entre el carrer de les Mèlies i el carrer de les Magnòlies.

Aquesta és una reivindicació històrica de l'associació de veïns del barri, i que s'ha recollit en les trobades que l'alcaldessa Neus Lloveras ha fet al barri. Gestionada a través de la Regidoria de Participació i Cooperació, l'actuació s'ha pogut realitzar a través del programa d'intervencions de millora a la ciutat, coordinades per la Regidoria d'Urbanisme i Obres.

La intervenció amb un cost aproximat de 10 mil euros ha suposat la renovació de les instal·lacions esportives, cistelles de bàsquet i porteries de futbol, la col·locació de bancs; la col·locació d'una xarxa de protecció per evitar que les pilotes surtin de la pista; l'habilitació d'un accés per a vianants des de la vorera del carrer del Oms fins al centre cívic i la retirada de runa del solar situat a un costat de la pista esportiva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00