Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/12/2016

José Manuel Vieito es proclama guanyador de la Mitja Marató Ciutat de VNG

    Fotografies: Abel Pérez   Fotografies: Abel Pérez

La prova, celebrada aquest diumenge, va reunir més d'un miler de participants


El bon temps va acompanyar aquest diumenge als participants de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova – Memorial Josep Inglada. Més d'un miler de corredors i corredores que van completar un recorregut molt similar al de l'any passat, que passava per punts tant emblemàtics de la ciutat com la plaça de la Vila i de les Neus, la rambla Principal o el Castell de la Geltrú.

masculí
Amb sortida i arribada a les pistes d'Atletisme, els participants van completar els 21.097 metres. En categoria masculina, el primer en arribar a la línia de meta va ser Jose Manuel Vieito amb un temps d'1.09.47, la segona posició va ser per Abderrazak Samaoui, amb un temps d'1.11.41, mentre que la tercera plaça la va aconseguí Iban Mañer, amb un temps d'1.11.48. 


femení Pel que fa a la categoria femenina, la primera classificada va ser Carme Tort, amb un temps d'1.27.11, seguida de Gisela Carrión que va fer un crono d'1.27.47 i d'Elisabet Martín que va completar la prova en 1.28.12. 
Podeu veure aquí la classificació sencera 


El ciclista Joan Font ha estat el padrí de la prova d'aquest any, agafant així el relleu del company de professió Marc Soler, que ho va ser l'any passat.

L'acte de lliurament de premis als guanyadors va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i de la Regidora d'Esports, Blanca Albà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00