Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2012

Ofrena floral al president Lluís Companys a Vilanova i la Geltrú

  Imatge de l'ofrena floral Imatge de l'ofrena floral

L'alcaldessa Neus Lloveras ha defensat la necessitat de compromís amb els valors democràtics

Com ja es tradicional, aquest migdia de 15 d'octubre, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat l'ofrena floral al monument al president Lluís Companys que està situat al final de la rambla que porta el seu nom. Diferents entitats ciutadanes i partits polítics han participat a aquest acte que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, els regidors de govern, Blanca Albà, Glòria Garcia i Gerard Figueras; i regidors de l'oposició com Joan Ignasi Elena, Gerard Llobet o Iolanda Sánchez. També hi era present el Defensor de la Ciutadania Josep Ibars.

Neus Lloveras ha destacat en el seu parlament que "Vivim moments apassionants, d'una transcendència històrica, hem de recordar la història i prohoms com Lluís Companys per ser forts i perseverar en la nostra voluntat de ser. Defensarem una societat des de la cohesió social, defensarem un país fort i compromès amb els valors democràtics, lluny d'imposicions intolerants que defugien la voluntat i la capacitat de decisió dels pobles."

L'acte s'ha tancat amb el Cant dels Segadors a càrrec de les corals de la gent gran de la ciutat i la col·laboració de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

Podeu consultar fotografies de l'acte clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00