Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

El Cicle de Xerrades de l'IMET tractarà al novembre la temàtica de la violència de gènere

  Imatge de la presentació del Cicle de Xerrades 2014-2015       Imatge de la presentació del Cicle de Xerrades 2014-2015

La programació s'adreça a famílies i professionals de l'àmbit educatiu

El Cicle de Xerrades que programa l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) abordarà aquest mes de novembre la temàtica de gènere amb la xerrada 'Conèixer el gènere, prevenir la violència' a càrrec dels tècnics de les regidories de Joventut i Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Jordi Valls i Eva Montes. La xerrada es farà el 19 de novembre a les 17.30 h, a les dependències de l'IMET.

Prèviament, durant el mes d'octubre, la Regidoria d'Educació mitjançant l'IMET va programar una doble sessió per tractar sobre el futur educatiu, laboral i professional dels joves. De la mà del doctor en Ciències Polítiques i Sociologia i professor universitari de la UNIR, Roman Castro, les dues conferències realitzades tenien per objectiu donar resposta a moltes de les inquietuds que tenen actualment les famílies al voltant del futur dels seus fill i files.

Quant a la programació de la resta de xerrades d'aquest cicle, l'IMET preveu realitzar-ne una desena en aquest curs 2014-2015 sobre qüestions com l'educació sistèmica, el pas de primària a secundària o els programes de Formació i Inserció que es realitzen a la ciutat

El Cicle de Xerrades s'adreça principalment a les famílies i professionals de l'àmbit educatiu.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00