Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2017

Ja es pot consultar el calendari esportiu de la ciutat per aquest 2017

  Reptes 2017 calendari Reptes 2017 calendari

S'inicia el 12 de febrer amb la Cursa dels Colls i acaba el 26 de desembre amb la Cursa del Gall d'Indi.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú fa públic per quart any consecutiu el REPTES, el Calendari Esportiu de la ciutat per aquest 2017.

Consultable al web www.vilanova.cat el document vol ser una eina que aglutini tots els esdeveniments i cites esportives que es fan durant l'any a la ciutat, organitzades o amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El disseny del calendari segueix la línia iniciada fa un parell d'any, amb icones identificadores dels diferents esports, les dates de celebració i els organitzadors.

La Cursa dels Colls, que se celebra el diumenge 12 de febrer, inicia el calendari esportiu 2017, i finalitzarà el 26 de desembre amb la Cursa del Gall d'Indi. Entremig no hi faltaran cites com la Cursa de la Talaia, la Gran Clàssica Isaac Gálvez, el Torneig Internacional de Rugbi platja, el Juanita's Beach Festival, la Milla Catalana, la Cursa Popular o la Mitja Marató, entre moltes d'altres.

Els calendaris, a més de poder-los descarregar al web, també es podran trobar a les diferents instal·lacions esportives i espais municipals.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00