Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2016

Les 4 Milles Femenines de Vilanova i la Geltrú se celebraran el diumenge 2 d'octubre

   Sortida de les participants  Sortida de les participants

La prova, que destina els seus beneficis a projectes solidaris, arriba a la quarta edició

El diumenge 2 d'octubre se celebra a Vilanova i la Geltrú la 4a edició de les 4 Milles Femenines. Una prova organitzada per l'Associació Esportiva Xterra Run, amb l'objectiu de promoure la integració de la dona al món de l'esport.

El projecte manté el seu caràcter solidari, ja que destina íntegrament els seus beneficis en favor d'algun projecte social. Enguany, l'organització ha decidit afavorir el projecte de l'Economat de VNG, si bé també donarà una petita part dels diners a l'entitat animalista "Amics i protectors dels gats de Vilanova", que col·laboren en l'organització de la cursa, a l'igual que ho fan el grup de dones de La Frontissa.
4 milles femenines caminadaLes 4 Milles Femenines tenen dos formats de participació: la cursa i la caminada. La sortida de totes dues es farà a les 10 del matí, des de la plaça de les casernes, i finalitza cap al migdia.

Paral·lelament, s'han organitzat diferents activitats com una recollida de productes, d'higiene personal per l'Economat, actuació de batucades, música en directe i activitats infantils. (programa sencer)Les inscripcions són obertes i es poden fer a través de la pàgina web, o bé directament a l'establiment XTerra. El preu de la inscripció és de 13 €

Tota la informació al web oficial.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00