Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2014

El racó infantil i l'hora del conte: serveis del Bibliomercat per l'estiu

L'hora del conte torna al mercat aquest estiu   L'hora del conte torna al mercat aquest estiu

A partir del 4 de juliol el servei de biblioteca mòbil dels divendres al Mercat de Mar tindrà un racó infantil

Aprofitant el bon temps i les hores de lleure dels nens i nenes, a partir del 4 de juliol, el Bibliomercat, servei de biblioteca mòbil que les Biblioteques Municipals de Vilanova ofereixen els divendres al Mercat de Mar, tindrà un racó infantil. Aquest servei s'oferirà els divendres 4, 11, 18 i 25 de juliol, darrer dia d'obertura del BiblioMercat, i els més petits podran gaudir d'una àmplia selecció de fons infantil.

Una iniciativa que es complementarà amb una altra activitat: l'hora del conte al Bibliomercat. Així, el 4 de juliol els més petits podran gaudir de la posada en escena de "El sol fa tard", a càrrec de Susana Peix; i l'11 de juliol serà "El monstre de colors", a càrrec de Pili Galve. Les dues sessions es faran a les 12 del migdia.

El Bibliomercat, instal·lat al porxo del Mercat de Mar, és un servei de les biblioteques municipals que neix amb la voluntat d'apropar la lectura als ciutadans, donant a conèixer la biblioteca amb tota la seva oferta de serveis d'informació, formació i lleure entre els ciutadans no usuaris, potenciant la lectura i el servei de préstec fora dels espais habituals.

Es tracta d'un servei gratuït i obert a tothom al barri de Mar. Ofereix el mateix que qualsevol biblioteca pública: préstec i consulta de fons de llibres i publicacions periòdiques, la possibilitat de fer-se el carnet d'usuari i reservar documents que no es troben a la biblioteca mòbil, però sí a les biblioteques de la ciutat i a les de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona.

L'horari del BiblioMercat és tots els divendres de 10 a 13 h al Mercat de Mar. A partir de l'1 d'agost i fins al 12 de setembre aquest servei romandrà tancat amb motiu de les vacances d'estiu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00