Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/06/2015

El grup de rescat aquàtic caní Newfywater entrenarà a la platja de la República

Els gossos estan especialitzats en el salvament de persones      Els gossos estan especialitzats en el salvament de persones

Vilanova i la Geltrú acull la base de l'únic grup de rescat aquàtic caní que hi ha tot Catalunya

El grup de rescat aquàtic caní Newfywater s'entrenarà a partir d'ara a la platja de la República. Aquest grup té la seva base a la ciutat i és la única unitat d'aquestes característiques que hi ha a tot Catalunya, especialitzada en el salvament de persones. El grup està integrat per una quinzena de gossos de les races Terranova, Golden i Labrador.

Aquest diumenge es van iniciar les sessions d'ensinistrament, que s'aniran succeint quinzenalment de les 9 a les 12 hores. Les sessions es fan a la vista de tothom, de manera que representa tot un espectacle visual de cara als banyistes.
grup rescat caní_ A banda de les sessions quinzenals, el grup de rescat aquàtic caní Newfywater també realitza exhibicions per mostrar al públic el seu mètode de treball que té com a objectiu assistir el personal de socorrisme en cas d'emergència.

La propera exhibició del grup de gossos de rescat es farà en el marc del festival Juanita's que se celebra el cap de setmana de l'11 i 12 de juliol. En aquesta ocasió serà a la platja de Ribes Roges de 10 a 12 del migdia. Durant dues hores es podran veure un seguit d'exercicis basats en el rescat aquàtic operatiu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00