Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2014

El nou pavelló d'esports de Vilanova es començarà a construir després de l'estiu

   La instal·lació va just darrera del pavelló Poliesportiu del Garraf La instal·lació va just darrera del pavelló Poliesportiu del Garraf

Aquesta setmana el govern ha aprovat inicialment el projecte per tal que el nou equipament pugui començar a donar servei al febrer

Aquesta setmana la Junta de Govern Local ha aprovat inicialment el projecte d'execució del nou pavelló d'esports de Vilanova i la Geltrú, que anirà ubicat a l'espai que queda just al darrera del Pavelló Poliesportiu del Garraf.

El nou equipament es farà en dues fases. La primera fase, pressupostada en 600 mil euros procedents d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, començarà ara el seu procés de licitació per tal que les obres puguin iniciar-se després de l'estiu. Constarà d'una pista coberta de 53x32, amb laterals tancats des del terra fins a dos metres abans d'arribar al sostre. La totalitat del tancament lateral es faria durant la segona fase del projecte.
Façana
La Regidora d'Esports, Blanca Albà, ha explicat que si no hi ha endarreriments, "les obres començaran entre els mesos de setembre o octubre i el nou pavelló començarà a donar servei a partir del mes de febrer de l'any vinent".

La regidora s'ha mostrat molt satisfeta per poder finalment dur a terme aquesta instal·lació, que s'ha vist endarrerida a causa de les obres que es van haver de fer a la piscina municipal, i que van suposar que l'ajuntament hi hagués de destinar els diners que tenia previstos per al nou pavelló. "Es un deute que la ciutat té amb els clubs i els seus esportistes, ja que el nivell d'activitat és molt alt i les instal·lacions no són suficients".

Blanca Albà ha explicat que amb el nou equipament es podrà esponjar de manera molt notable tota l'activitat esportiva, ja que "la pista estarà destinada bàsicament als entrenaments, tot i que també si podran jugar partits de competició, amb unes dimensions que permeten que hi pugui entrenar un equip d'handbol o bé tres equips de bàsquet alhora, si s'utilitza la pista de manera transversal". La construcció no contempla la creació ni de grades ni de vestidors. Els esportistes podran utilitzar els del Pavelló Poliesportiu del Garraf.
Planta de la pista
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00