Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/07/2013

Tardes musicals a la vora del mar

La banda Mestre Montserrat inaugura les tardes amb una cercavila per la façana marítima   La banda Mestre Montserrat inaugura les tardes amb una cercavila per la façana marítima

L'Ajuntament de VNG i l'Estació Nàutica organitzen tardes musicals vora el mar pels dissabtes de juliol i agost

El proper dissabte 13 de juliol comença el cicle de tardes musicals a la vora del mar que han organitzat conjuntament l'Estació Nàutica i l'Ajuntament de la ciutat.

Totes les actuacions, que són gratuïtes, es faran a les 7 de la tarda els següents dissabtes:
El 13 de juliol la Banda Mestre Montserrat farà una cercavila pel passeig del Carme. L'itinerari surt de la Rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, i transcorre pel passeig del Carme fins a la Torre Blava.
El 20 de juliol es farà una ballada de sardanes al capdavall de la rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, a càrrec de la Cobla Catània.
El 27 de juliol és el torn de la cercavila de la banda de sac de gemecs i flabiols La Sacairada. L'itinerari surt de la Rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià, i transcorre pel passeig del Carme fins a la Torre Blava.

Les tardes musicals descansen per Festa Major, i tornen dissabte 10 d'agost amb les havaneres del grup La Petita Havana, que es podran escoltar al passeig del Carme.
Finalment, el 17 i el 31 d'agost la Cobla Catània torna a oferir ballades de sardanes al final de la rambla de la Pau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00