Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2015

El pressupost municipal, la situació del parc residencial per a gent gran o les pintades temes de la Mesa de la Gent Gran

La Mesa de la Gent Gran s'ha celebrat a la Casa Olivella La Mesa de la Gent Gran s'ha celebrat a la Casa Olivella

La trobada s'ha celebrat a la Casa Olivella i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat i d'alguns regidors i regidores del Govern

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada de les regidores Glòria Garcia i Blanca Albà i dels regidors Joan Giribet i Miquel Àngel Gargallo, ha presidit aquest matí la trobada periòdica de la Mesa de la Gent Gran, en què hi han participat els representants de les diferents entitats de la ciutat.

Els assistents han tractat diferents temes d'interès , com ara els criteris d'implementació de desfibril·ladors a la ciutat o les actuacions que realitza l'Ajuntament davant l'increment de pintades de component incívic. En aquest sentit, l'Ajuntament ha portat a terme una campanya de sensibilització, que es valora que ara cal acompanyar amb mesures sancionadores per als qui no respecten les normes de convivència i el patrimoni social.

Per altra banda, els assistents també han rebut informació de com l'Ajuntament pensa encarar la solució als edificis en construcció des de fa temps i que no s'han acabat. També en l'àmbit de l'urbanisme, s'ha informat que l'enderrocament de l'edifici de les calderes de l'antiga fàbrica Pirelli seria molt costós econòmicament per a l'Ajuntament, i que l'opció més interessant seria trobar una iniciativa privada que dinamitzi l'edifici aportant una proposta amb valor afegit, de promoció de ciutat.

Altres temes que s'han tractat han estat el procés participatiu de la plaça del Port, la posada en marxa i funcionament de l'Economat Social i el pressupost municipal aprovat recentment per l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00