Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2013

Les banderes de qualitat ja onegen a les platges de VNG

La qualitat de les platges de VNG es veu recompensada cada any amb diversos certificats i guardons  La qualitat de les platges de VNG es veu recompensada cada any amb diversos certificats i guardons

Aquest matí s'han penjat les banderes que un any més certifiquen la qualitat de les platges de la ciutat

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras, i la regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria García, han hissat aquest matí les banderes que certifiquen la qualitat de les platges de la ciutat.
En un acte simbòlic, s'han penjat a la platja de Ribes Roges les banderes Ecoplayas, Q de qualitat turística i el Compromís de qualitat turística en destinació SICTED.

Aquesta temporada de bany 2013 les cinc platges de Vilanova i la Geltrú gaudiran de les banderes Ecoplayas, Sicted, Q de Qualitat. A banda, totes gaudeixen un any més dels certificats EMAS i ISO 14001, que queden reflectits a les cartelleres informatives de l'entrada de cada platja. Pel que fa a la bandera blava, enguany onejarà a la platja de Ribes Roges i al port esportiu de la ciutat.

Neus Lloveras ha destacat la satisfacció "perquè amb menys recursos econòmics hem aconseguit mantenir la qualitat de les platges, oferint els mateixos serveis". En aquest sentit, la regidora responsable de l'àrea també ha destacat l'optimització que s'ha fet dels recursos existents, tenint en compte que el 2012 el pressupost per a les platges era de 881 mil euros, i enguany ha estat de 665 mil. Així, aquesta temporada hi ha els mateixos socorristes i serveis (vigilància, socorrisme i salvament, dutxes, lavabos, papereres,....), però s'ha hagut de redistribuir per exemple els torns de neteja i socorrisme. "Una optimització que s'ha fet amb la màxima cura per aconseguir que el manteniment de les platges segueixi sent òptim".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00