Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/09/2016

Un centenar de participants a la 10a edició del Torneig de Tambeach de VNG.

  Diumenge 4 de setembre, platja del Far. Finals Diumenge 4 de setembre, platja del Far. Finals

El vilanoví Ignasi Piñol es proclama vencedor en la categoria d'individual masculí.

La platja del Far de Vilanova i la Geltrú ha reunit aquest cap de setmana un centenar de participants a la desena edició del Torneig Internacional de Tambeach. La competició, una de les poques que se celebren a Catalunya a nivell internacional, està organitzada per l'Associació Tambeach Garraf, i compta amb el suport de la Federació Catalana de Tamborí i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Els guanyadors del torneig en categoria de dobles masculins van ser la parella formada pels jugadors sicilians Macauda i Boneta. Boneta va repetir triomf en la categoria de dobles mixtes, conjuntament amb la jugadora italiana Veronica Trapletti, mentre que les barcelonines Aida Domínguez i Anna Sugrañes van aconseguir la victòria en la categoria de dobles femenins. Pel que fa a la competició individual els vencedors del torneig va ser la barcelonina Andrea Pitarch i el vilanoví Ignasi Piñol.

La prova va aconseguir reunir destacats jugadors d'aquest esport, que compta amb una gran tradició al nord d'Itàlia i el sud de França. El Tambeach es considera l'esport precursor del tennis, ja que les similituds amb aquest esport són múltiples, tot i que la clàssica raqueta es substitueix per un tamborí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00