Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2016

Homenatge a Isabel Torres Ferrer, que avui celebra els seus 100 anys

  La regidora li lliura el ram de flors a l'àvia centenària   La regidora li lliura el ram de flors a l'àvia centenària

La Regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de VNG, Blanca Albà, ha acompanyat a la família i els amics en aquesta efemèride.

Avui dijous, la vilanovina Isabel Torres Ferrer ha celebrat el seu centenari. Aquesta usuària del Centre de Dia de la Fundació Casa d'Empara ha festejat aquesta important data acompanyada de la seva família, amics i residents del Centre, en un acte on no hi han faltat ni el pastís ni les espelmes.

Isabel Torres FerrerCom ja ve sent habitual, la Generalitat de Catalunya, a través del departament de Treball, Afers Socials i Família, li ha fet entrega de la medalla centenària, i la Regidora de Gent Gran, Joventut, Infància i Esports, Blanca Albà, en nom de l'Ajuntament de la ciutat, li ha lliurat un ram de flors.

Isabel Torres va néixer al barri de Mar, de Vilanova i la Geltrú, on encara resideix.

Per aquest motiu també ha rebut un reconeixement de l'Associació de la Gent Gran de Mar amb el lliurament de la insígnia commemorativa.

L'acte també ha comptat amb la presència del personal i responsables del Centre de Dia, com el seu gerent, Jaume Dallà o la seva directora Marta Figueras.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00