Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/02/2017

Comença el període de matrícula als cursos de català per a adults

Dimecres 8 s'obren les inscripcions per a alumnat preferent   Dimecres 8 s'obren les inscripcions per a alumnat preferent

Les persones que es vulguin inscriure per primer cop, han de fer una prova de nivell entre el 6 i el 10 de febrer. Les classes començaran el dia 20

El Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf ofereix cursos de català per a adults. Les modalitats bàsiques en què es presenten són presencial i en línia (Parla.cat), en la modalitat combinada amb sessions presencials.
Els cursos permeten aprendre la llengua en situacions reals, participar en activitats culturals, aprendre d'acord amb les necessitats de cadascú, i obtenir un certificat.

Les persones que es vulguin inscriure per primer cop als cursos de català, han de fer una prova de nivell per a la qual podran reservar hora a qualsevol dels serveis i oficines del CNL. Les proves de col·locació es fan del 6 al 10 de febrer.

Els dies 8 i 9 de febrer es fan les inscripcions de l'alumnat preferent, és a dir, l'antic alumnat, persones matriculades en les convocatòries de cursos d'un any enrere com a màxim, a comptar des de la data de la inscripció al curs i que no hagin abandonat; i també les persones que provenen d'organitzacions que hagin signat un conveni de col·laboració amb el CPNL on s'estipuli que tindran inscripció preferent.

Pel que fa a la inscripció d'alumnat nou, el 13 de febrer es faran les matrícules per a alumnes de nivell bàsic i elemental, i el 14 les d'alumnes de nivell intermedi, suficiència i complementaris.

A partir del 15 de febrer s'oferiran places vacants. La inscripció és oberta, generalment, fins a la tercera sessió del curs i fins a exhaurir les places.
Als nous alumnes que es volen inscriure se'ls ofereix el romanent de places lliures que no han ocupat els alumnes de continuïtat. És per aquest motiu que el nombre de places lliures als cursos pot variar considerablement d'un curs a un altre.
Les places són limitades i s'adjudiquen per ordre d'arribada al punt d'inscripció.
Les llistes d'espera que es generin després de la inscripció només són vàlides per al període de matrícula vigent. Només seran avisades aquelles persones de la llista d'espera que puguin incorporar-se al curs pel qual estan esperant. En el cas que no es rebi aquest avís, voldrà dir que no hi ha places disponibles en el curs desitjat.

Les classes començaran el 20 o 21 de febrer de 2017.

Per a més informació, podeu consultar aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00