Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/10/2016

Més de 400 assistents a la Mostra d'Entitats de la Gent Gran de VNG

    Actuacions a l'escenari durant tot el dia Actuacions a l'escenari durant tot el dia

La quarta edició de la mostra és l'acte principal de la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran

La plaça d'Enric Cristòfol Ricard ha estat aquest dimarts l'escenari de la 4a edició de la Mostra d'Entitats de la Gent Gran, que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran.

Una trobada festiva dedicada a aquest col·lectiu i en el que prenen protagonisme les entitats que treballen per i amb la gent gran, de manera que tenen en aquesta mostra un espai idoni per difondre i donar a conèixer la seva tasca, així com els serveis i activitats que ofereix al llarg de l'any. Enguany han estat nou les entitats que han participat en la mostra: Gent Gran L'Esplai La Caixa; Gent Gran de la Mar; Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran; Cal Pallissa; Fundació Amics de la Gent Gran; Unió de Jubilats UGT-APG; COMPEX; Iaioflautes Garraf i Creu Roja.

A banda de les entitats també han estat presents els centres d'atenció i serveis adreçats a la gent gran: Casals Municipals de la Gent Gran (casal del carrer Llanza i Can Pahissa); La Plataforma – Centre Multiserveis (centre de Dia Mas Bau i residència Josepets); Casa Empara; Centre de Dia Recreo i Centre de Dia Vilavall.

Neus Lloveras i Blanca AlbàLes més de 400 persones que algun moment de la jornada s'han apropat a la Mostra també han pogut participar i gaudir d'actuacions en directe de gimnàstica activa, country, corals, sevillanes, guitarres, sardanes i actuacions de playback, protagonitzades per col·lectius de la gent gran. A més, i com cada any, s'ha celebrat el dinar de germanor a la mateixa plaça, amb una vuitantena de comensals.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la Regidora de Gent Gran, Infància, Joventut i Esports, Blanca Albà

Entre els diferents estants s'hi podia trobar el punt d'informació de la Regidoria de Gent Gran on, entre d'altres, es facilitava el programa d'activitats de la Tardor Activa, i es regalava un punt de llibre a tots els assistents com a record de la Mostra.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00