Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2009

Exposició 'Junts imaginem l'Eixample Nord'

Foto aèria Vilanova i la Geltrú Foto aèria de Vilanova i la Geltrú

Es fan públiques les propostes d'ordenació per al sector. Es tracta d'un pas més en el procés de participació ciutadana sobre el futur d'aquella zona de la ciutat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consorci Urbanístic per al desenvolupament de l'Eixample Nord organitzen una exposició per donar a conèixer les propostes d'ordenació d'aquell sector. Les propostes han estat elaborades per set equips redactors i aniran acompanyades d'un recull de les aportacions extretes dels tallers ciutadans Futurs possibles per a VNG, celebrats el febrer passat.

L'exposició, titulada Junts imaginem l'Eixample Nord, s'inaugurarà demà dijous, 22 d'octubre, a Neàpolis (rbla. de l'Exposició 59-69), a les 19.30 h. Restarà oberta fins al 31 d'octubre, en horaris de matí i de tarda (de 10 a 13 h i de 18 a 20.30 h). Aquest és un pas més del procés de participació sobre el desenvolupament de l'Eixample Nord, en el qual ara es vol posar en coneixement de la ciutadania les diferents possibilitats per al sector. Una setmana més tard de l'obertura de l'exposició, el dijous 29 d'octubre, se celebrarà un taller de contrast amb les persones que van participar en els tallers Futurs possibles per a VNG. La finalitat serà confirmar que les idees que s'hi van recollir han estat aplicades en les propostes d'ordenació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00